Werkvoorbereider / Projectbegeleider Piping (bij voorkeur full-time)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie als werkvoorbereider / projectleider piping in een groeiende organisatie waar jouw bijdrage echt het verschil maakt? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Als werkvoorbereider / projectleider piping ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van voornamelijk kleine tot middelgrote projecten. Je hebt ook nauw contact met klanten, voert metingen en opnames uit op locatie, en maakt kleine calculaties (tot €5.000) voor montagewerkzaamheden.

Je taken omvatten onder andere het inmeten van leidingwerk variërend van Ø10 tot Ø700mm en het maken van bijbehorende ISO-schetsen. Afhankelijk van de complexiteit en omvang van het werk, werk je alleen of samen met een tekenaar/constructeur. Voor grotere en complexere metingen maken we gebruik van onze eigen 3D-scanner. Daarnaast voer je ook kleine constructiewerkzaamheden en inspecties uit. Samen met de uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van het project.

Bij afwezigheid van de uitvoerder stuur je het uitvoeringsteam aan en coördineer je de werkzaamheden.

Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Heemskerk, maar zult ook regelmatig op locatie zijn bij klanten, zoals TataSteel en andere klanten in de regio Amsterdam / Zaanstreek.

We zoeken iemand met een afgeronde metaalopleiding pijpfitter / constructiebankwerker MBO4 of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met leidingwerk, normen en bijbehorende lasprocessen. Je bent een echte aanpakker met leidinggevende capaciteiten en je beschikt over een VCA-VOL certificaat of bent bereid dit te behalen. Het volgen van aanvullende opleidingen is mogelijk.

Je bent betrouwbaar, representatief en hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Het volgen van opleidingen/cursussen die relevant zijn voor het werk is voor jou geen probleem. Je hebt minimaal een rijbewijs B en eigen vervoer. Bij voorkeur woon je binnen een straal van 30 km van Heemskerk.

Het bedrijf is een hoogwaardig leiding-, las- en constructiebedrijf dat actief is in diverse industrieën, waaronder staal, olie, drinkwater, voedingsmiddelen, pharma, enz. We zijn ISO9001/1090/3834-2 en VCA** gecertificeerd en vanwege onze voortdurende groei zijn we op zoek naar ervaren vakmensen/leiders zoals jij.

Onze kernwaarden zijn: ondernemend, flexibel, betrokken, nuchter, persoonlijk, bekwaam en geen 9-tot-5-mentaliteit. We verwachten dat jij deze waarden onderschrijft en ons team echt kunt versterken!

  • Een competitief salaris
  • Een bedrijfstelefoon
  • Een bedrijfsauto
  • Werken in een flexibele, platte organisatie, waarbij je een grote mate van zelfstandigheid hebt.

Uw vacaturekenmerk
Werkvoorbereider / Projectlbegeleider Piping

Gewenste sollicitatiewijze
CV per e-mail

Naam contactpersoon
Yme Postma

Afdeling
Sneek

Telefoonnummer
06-82815189

E-mailadres
yme@hmbuitzendorganisatie.nl