(JUNIOR) GEVELINSPECTEUR (32-40 uur)

(Junior) Gevelinspecteur gezocht in Sneek! 

Onze opdrachtgever, gevestigd in Sneek, is al 25 jaar dé specialist in muurherstel. De vakmensen bij deze opdrachtgever weten precies hoe je onveilige gevels weer veilig kunt maken volgens geldende normeringen. In de branche staan zij bekend om een grondige en professionele aanpak en tijd- en kostenefficiënte oplossingen. De opdrachtgever specialiseert zich in constructieve veiligheid. Specialismen zijn: scheurherstel, muurherstel, lateiherstel, spouwmuurverankering, aardbeving bestendig maken van woningen en bedrijfspanden. Sinds een aantal jaren hebben ze ook een eigen methode voor funderingsherstel. Klanten zijn o.a. een landelijk netwerk van dealerbedrijven, Vve’s, woningcorporaties, gevelrenovatiebedrijven en ingenieursbureaus. Hierbij draait het voornamelijk op het leveren van kennis en expertise.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via sneek@hmbuitzendorganisatie.nl.

Heb jij enige praktische ervaring in de bouw en weet jij hoe een gebouw/woning in elkaar steekt? Ben jij leergierig en heb jij geen last van hoogtevrees? In verband met aanhoudende drukte, wil onze opdrachtgever het huidige team van 3 gevelinspecteurs uitbreiden!

Het betreft een functie met een breed en afwisselend takenpakket waarin je verantwoordelijk bent voor de constructieve inspectie van gevels, en bij interesse en geschiktheid, ook voor “het voorwerk” voor funderingsherstel.

De aanvragen voor gevelinspectie komen o.a. van renovatiebedrijven en het dealernetwerk of een VVE telefonisch, via de Total Wall app of website binnen. Jij brengt 60% van je tijd buiten de deur door om op locatie het schadebeeld in kaart te brengen of om een complete gevelinspectie te verrichten. Je gaat de steiger op of hoogwerker in om aan de hand van vastgelegde protocollen onder andere de sterkte van de verankeringen, de staat van de geveldragers, de voeghardheid, waterabsorptie en de hechtsterkte van de mortel te meten en vast te leggen.

Vervolgens stel je, naar aanleiding van je bevindingen en berekeningen, heldere en duidelijke rapportages op, die voldoen aan de te hanteren richtlijnen. Op kantoor reken je uit hoe groot bijv. de windlasten zijn en hoeveel wapeningen er aangebracht zouden moeten worden. Je trekt conclusies en komt met voorstellen voor oplossingen n.a.v. de inspecties op locaties.

Daarnaast maak je op kantoor ook rapportages en, berekeningen voor je collega’s en heb je zowel telefonisch alsook per mail contact met een grote diversiteit aan gesprekspartners, over bouwtechnische vragen.

Met een kritische blik geef jij bovendien een gedegen advies aan klanten.

Je hebt MBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding bouwkunde of vergelijkbaar of voldoende aantoonbare ervaring. Je hebt ook aantoonbare affiniteit met de bouwsector.

  • Een marktconform salaris tot €3105 (conform inschaling HIBIN CAO);
  • Een goed pensioen vanaf dag één via StiPP;
  • Keuze uit wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse betaling;
  • Bij de opdrachtgever staat een bedrijfsauto met gereedschap voor je klaar;

Uw vacaturekenmerk
Gevelinspecteur

Gewenste sollicitatiewijze
Cv per e-mail

Naam contactpersoon
Yme Postma.

Afdeling
Sneek.

Telefoonnummer
06-82815189

E-mailadres
yme@hmbuitzendorganisatie.nl