Timmerman houtskeletbouw/montage

Wij zoeken een timmerman houtskeletbouw/montage

Ben jij een echte vakman en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken een gemotiveerde timmerman houtskeletbouw die prefab houtskeletbouw elementen zoals daken, vloeren, dakkapellen, binnenwanden en gevels wil maken.

Ben je beschikbaar en ga je graag voor ons aan het werk? Laat het ons direct weten!

Je hebt de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan, vanaf het begin tot het eindresultaat en naast het produceren ga je ook regelmatig naar de bouwplaats om samen met je collega’s de montage uit te voeren.

We willen graag iemand die gedreven is en houdt van het werken met hout. Je bent een doener en altijd bereid om nieuwe dingen te leren. Je hebt een passie voor werken met je handen en je bent nauwkeurig in je werk. Ervaring als houtskeletbouwer of een gerichte opleiding is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat je echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Naast een marktconform salaris volgens de CAO Timmerindustrie, inclusief 25 vakantiedagen per jaar, ATV dagen, bieden wij ook een bijdrage aan je pensioen. Je werkt in de productie en montage van 7:00 tot 16:00 uur, en op vrijdag tot 15:00 uur. Je hebt een contract voor 37,5 uur per week, waarvan je 2 uur per week opbouwt aan ATV. Bovendien heb je zicht op een vast dienstverband.

Naam contactpersoon
Roberto Jalink

Telefoonnummer
023-5421433

E-mailadres
haarlem@hmbuitzendorganisatie.nl