Werkvoorbereider Calculator Elektrotechniek (ZZP)

Wij werven een ik-heb-technisch-inzicht
Werkvoorbereider-Calculator Elektrotechniek

Speel je graag een actieve rol in de elektrificatie van Nederland? Ben jij een elektrotechneut die graag specifieke elektrotechniesche oplossingen ontwerpt en ben je daarnaast graag actief op het raakvlak tussen techniek en commercieel, dan is dit je volgende uitdaging! 

Wat je gaat doen:
Als Calculator Werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen onze organisatie en zorg je ervoor dat de klant een goede oplossing krijgt voor de elektrische energieverdeling binnen de locatie van de klant. Jij begrijpt de vraag an de klant en jij  weet wat de uitdaging van de klant is. Met deze kennis begin je met het analyseren van de offerteaanvraag van de klant en als het nodig is overleg met de klant over mogelijke oplossingen. Vervolgens maak je een klant specifiek ontwerp van de schakel en verdeelinrichting en maak je een kostencalculatie van jouw eigen ontwerp. In overleg met onze accountmanager stel je hierna een offerte op.

Tijdens de onderhandelingsfase die daarop volgt ondersteun je de accountmanager en na ontvangst van de opdracht werk je alle details uit. Vervolgens zorg je ervoor dat de benodigde materialen besteld worden en dat onze monteurs in de werkplaats kunnen starten met de productie van de schakel en verdeelinrichting.

Wanneer de productie in volle gang is blijf je betrokken en ben je de contactpersoon voor de monteurs in onze werkplaats en voor de klant. Ook na de levering van de schakel en verdeelinrichting blijf je de contactpersoon voor de klant en zorg je ervoor dat de opdracht netjes afgesloten wordt.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en woon je in de omgeving van Sneek? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog! Stuur je cv en motivatie naar yme@hmbuitzendorganisatie.nl

De collega die wij zoeken is accuraat en beschikt over de benodigde commerciële vaardigheden (in de Nederlandse en Engelse taal) om een elektrotechnisch vraagstuk te kunnen vertalen in een commercieel bij Eltechna, en gaat hierbij oplossing en resultaatgericht te werk. Daarnaast deel je goede ideeën met het team.

 • Een afgeronde mbo opleiding in een elektrotechnische richting, bij voorkeur differentiatie energietechniek;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Kennis van paneelbouw en dan bij voorkeur van schakel en verdeelinrichtingen is een pré;
 • Kennis van Autocad (Electrical) is een pré;
 • De benodigde vaardigheden op gebied van projectleiding;
 • De mogelijkheid om als zzp’er bij ons te komen werken;

Bij indiensttreding:

 • Een zeer goed en marktconform salaris;
 • Een functie voor 40 uur per week;
 • 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
 • Gedeeltelijk thuiswerken is een mogelijkheid;
 • Personeelskorting op het complete assortiment sanitair, verwarming en elektra van ons moederbedrijf Solar;
 • Een mooie werkomgeving in een nieuw, modern pand;
 • Ruimte voor eigen initiatief. Wij geloven in de kennis en ervaring van onze medewerker;

Naam contactpersoon
Yme Postma

Is deze functie jou op het lijf geschreven en woon je in de omgeving van Sneek? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog! Stuur je cv en motivatie naar yme@hmbuitzendorganisatie.nl